Noise Cancelling koptelefoon gekocht: de Sony WH-1000XM3 is het geworden!

Ik heb heel erg lang getwijfeld. Zou ik, zoals zoveel mensen me hebben aangeraden, een Bose kopen? Moest ik deze lijst van de beste noise cancelling koptelefoons volgen en gaan voor de in mijn ogen iets mooiere Sony WH-1000XM3? Of moest ik gewoon even normaal doen en een veel simpelere koptelefoon kopen, misschien zonder actieve geluidsdemping?

Ik wist het allemaal niet meer, maar toen kwam ik deze prachtige video van Mark Spurrell tegen:

Mark slaagde erin om al mijn twijfels weg te nemen; en ik ging dus voor de duurdere Sony, voor zo’n €300 bij Coolblue. Kwam volgende dag mooi aan, met een reeds opgeladen batterij! Verbinden met mijn Android-telefoon ging supergemakkelijk; en toen ik André Hazes door mijn spotify liet knallen wist ik het meteen: ik had deze investering al veel, veel langer moeten doen! Wat een geluid! Wat een mooie bassen en toch scherpe tonen. Ik ben geen echte audiofiel, maar voel me nu wel al een pak meer snobistisch worden met de minuut! HAHA!

Als je dus zelf op zoek bent naar een noise-cancelling koptelefoon: niet twijfelen, de Sony WH-1000XM3 is een pareltje; en hoewel hij niet goedkoop is is de prijs-kwaliteit verhouding duidelijk top!