Drie must-watch series op Netflix deze zomer!

Net als ieder jaar komen er ook dit jaar weer tal van te gekke must-watch series op Netflix. Omdat het voor de meesten van ons een hele zoektocht is om een geschikte film of serie te vinden, hebben wij de 3 must-watch series voor je op een rijtje gezet. Zo hoef je zelf niet te zoeken en kun je direct beginnen met kijken. Uiteraard is het wel afhankelijk van het feit of dat ze ook daadwerkelijk in de smaak vallen.

1.  Stranger things

De absolute topper van de afgelopen maanden en ook voor deze zomer is de serie ‘Stranger Things’. Dit is een sciencefiction serie waarin een groep kinderen wordt gevolgd nadat ze een vriend zijn kwijtgeraakt. Wat je al snel zult merken, is dat deze groep met kinderen in allerlei vreemd situaties terechtkomt, waardoor het maar de vraag is of ze het allemaal overleven. Ze komen de meest vreemde wezens tegen die ze moeten zien te weerhouden van het vernietigen van hun stad. Deze serie kent inmiddels 4 seizoen, waarvan de laatste zo’n 3 jaar op zich heeft doen laten wachten. Ondanks dat blijft Stranger things één van de best bekeken series op Netflix.

2.  Bridgerton

Houd jij van series die zich afspelen enkele honderden jaren geleden? Dan is deze serie Bridgerton een absolute aanrader. Dit historische kostuumdrama speelt zich namelijk af in het jaar 1813 en beeld het verhaal van de gelijknamige familie die in het Londense Regency-tijdperk leeft. De oudste dochter ‘Daphne’ wordt voorgesteld als zijnde debutante aan de koningin. Hier komt ze terecht in een wereld vol met minnaars, huwelijken en uiteraard ook liefde. Het tweede seizoen van deze hitserie is inmiddels ook te zien op Netflix. Seizoen 3 en 4 die ook reeds zijn aangekondigd moeten nog even op zich laten wachten. Naar verwachting zal seizoen 3 pas in 2023 op Netflix verschijnen.

3.  You

Ben jij gek op psychologische thrillers? Dan is de serie ‘You’ echt iets voor jou. Deze film draait om een angstaanjagende romance tussen een manager van een boekhandel en een schrijfster. Hetgeen dat deze film zo bijzonder maakt, is dat alles in de tweede persoon wordt verteld. Wel is het goed te beseffen dat deze serie ook flink wat thema’s rondom geweld bevat.

Aanvullende tips voor je favoriete serie

Het vinden van een goede serie kan soms een flinke uitdaging zijn. Het is daarom dus ook goed om van te voren alvast te bedenken wat je graag zou willen zien. Je doet er dus goed aan om te bedenken of je gaat voor humor, romance of misschien wel een thriller. Op deze manier kun je een stuk gerichter zoeken en gaat er geen kostbare tijd verloren. Daarnaast is het ook slim om eventuele suggesties van anderen op te slaan in bijvoorbeeld je telefoon. Want laten we eerlijk zijn, hoe vaak wordt er op bijvoorbeeld een verjaardag wel niet gesproken over een film of serie die je absoluut gezien moet hebben. Door deze op te slaan in je notities, heb je altijd een aantal series en films paraat.